Keresés

Nyomtatás

Szöveg:

www.facebook.com/KosztandiOrsolyaGyogymasszor/notifications/
A Gyógymasszázs kitűnően alkalmazható gyógytorna előtt vagy akár önmagában, az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására (az izomtónus visszanyerésére).
A egyén állapotfelmérésénél tájékozódok a bőr, a bőr alatti kötőszövet állapotáról és ennek megfelelően végzem a kezelést.
Külön gondosan átgyúródnak az izomcsomók és minden igénybe vett területek!

A gyógymasszázs nagyon sokféle lehet.
Alkalmazható egészséges embereken frissítő masszázs kondicionáló és pihentető, ellazító céllal, de sportolóknál is használjuk a sporttevékenység előkészítéséhez, a teljesítmény fokozásához, a káros ártalmak csökkentésére.
Betegségeknél alkalmazzuk a leggyakrabban, különböző mozgásszervi betegségek gyógyítására, az ártalmak csökkentésére kiváló.

Mint tudjuk a gondolatok megjelenési helye a test.
Akinek az egészsége rendben van, annak a gondolkodása is, ami azt jelenti, hogy nem szélsőséges.
Mihelyt valami okból a gondolkodás kibillen (félelem, harag, düh, szorongás, betegség) az egységből, a testben áramló energiák egyensúlya is megbomlik. Ennek hatására pedig a sejtekben, a szervekben, az egész szervezetben eltérések alakulnak ki.
A gyógymasszázs segít vissza állítani ezt a harmóniát.
4 300 Ft
06302910525
60 perces Gyógymasszázs + 25perc ingyen Tőlem az Ünnepekre60 perces Gyógymasszázs + 25perc ingyen Tőlem az Ünnepekre60 perces Gyógymasszázs + 25perc ingyen Tőlem az Ünnepekre60 perces Gyógymasszázs + 25perc ingyen Tőlem az Ünnepekre