Keresés

Nyomtatás

Szöveg:

www.elektroller.hu
Az ER1600WS 48 Voltos extra felszereltségű elektromos összecsukható roller 50km/h csúcssebességekkel! A nálunk bevezető áron kapható 1600 Watt teljesítményű 50 Km/h csúcssebességgel rendelkező extra felszereltségű elektroller nagyméretű 12 colos kerekekkel, LED-es első és hátsó lámpákkal, nagy teljesítményű 14Ah-es akkumulátorokkal, állítható első lengéscsillapítóval kapható.

Újdonságok: Az új motorvezérlő elektronika révén, fékezéskor már a motorfék is rásegít a fékezésre. Ezzel egyrészt növeli a fékezés hatékonyságát, másrészt kíméli a féktárcsákat és a motorfékezéssel szerzett energiát visszatermeli az akkumulátorokba. Az első lengéscsillapító is már állítható keménységű, így pontosan beállítható a kemény vagy puha rugózás a terepviszonyoknak megfelelően, ezzel is növelve komfortérzet. Az extra felszereltségben kapható karbonszálas első és a hosszított hátsó sárvédő lehetővé teszi, hogy nedves, saras úton is lendületesen haladhassunk és ne kelljen a ruházatunk tisztasága miatt aggódni. Az extra felszereltségben még nagyobb, 15Ah-es teljesítményű akkumulátorokat kínálunk, mellyel Turbó üzemmódban is 28km-es megnövelt menettávot érhetünk el. ECO üzemmódban ezen felül 30-35 km-es menettáv megtételére képes.

Jellemzők:
- Robosztus erő
- Technikai újítások
- Nagyobb hatótávolság
- Robbanómotoros robogók erejével gyorsul
- Csak 3Kg-al nehezebb, mint az 1000W-os testvére
- 50km/h végsebesség, 30km megtehető út.
- Nagyobb kerekek
- Állítható első lengéscsillapító
- Akkumulátor védelem
- Kitámasztóba szerelt áramtalanító kapcsoló
- Extravagáns könnyűfém felnik

Az ár tartalmazza az ÁFA-t. A képek csak illusztrációk, Az aktuális készleten lévő rollerek felszereltségei és külső jellemzői eltérhetnek. Bővebb információ az alábbi linken található: http://www.elektroller.hu
209 000 Ft
06209371834
Új összecsukható elektromos rollerek